preloader
Naar boven

Achteraf betalen

Bereken jouw maandbedrag
01

SprayPay helpt

Komt die ene aankoop even niet goed uit dan heeft SprayPay een mooie oplossing. Kies tijdens het afrekenen voor SprayPay – gespreid betalen. Zo kun je, met een laag maandbedrag, toch tot je aankoop overgaan.

Wil je van onze diensten gebruik maken dan moeten wij beiden tot de conclusie komen dat je het maandelijkse bedrag kan betalen. Het is voor ieder van ons vervelend als achteraf blijkt dat dit niet het geval is. Wij bieden een financiële oplossing maar willen wel dat je al je rekeningen kan blijven betalen.

02

Waarom wachten?

Is het aankoopbedrag minimaal € 250,- dan kun je kiezen om gespreid te betalen tijdens het afrekenen. Zodra je aangeeft via SprayPay gespreid te willen betalen, beoordelen wij aan de hand van een aantal checks, razendsnel je aanvraag.

Deze beoordeling vindt 24/7 online plaats. Dus ook in het weekend! Lange aanvraagtijden kennen we niet. Binnen enkele seconden weet je of je in aanmerking komt voor een krediet. Is de aanvraag akkoord dan kun je meteen genieten van je aankoop, alleen de levering nog even afwachten.

03

Positieve bijdrage

SprayPay wil samen met jou de wereld een beetje beter maken. Hoe? Door een gedeelte van het aankoopbedrag te doneren. Dat doneren kan alleen als jij het aangekochte product altijd netjes en op tijd hebt afbetaald.

Jij kiest uit onze lijst van goede doelen, het doel dat jij wil steunen. Wij maken vervolgens jaarlijks het geld naar hen over. Zo verzamelen wij een mooi bedrag en maken we samen de wereld een stukje beter.

Veel gestelde vragen

Wie is SprayPay?

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft aan SprayPay de vergunning afgegeven waarmee we kredieten mogen verlenen. Het vergunningsnummer is: 12045002

Hoe werkt SprayPay?

SprayPay is beschikbaar vanaf 23 jaar tot 75 jaar

Mag ik kosteloos eerder aflossen?

Eerder of sneller aflossen is altijd mogelijk. Hiermee verlaag je het maandbedrag en het rente bedrag maar niet de looptijd.  Als je extra wilt aflossen neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier met daarin het gewenste bedrag. Vervolgens sturen wij een IDEAL link waarmee de extra aflossing kan worden voldaan.

Ontvang ik een herinnering (een notificatie) voor mijn maandelijkse betalingen?

Alle betalingen vinden plaats middels automatische incasso, altijd 30 dagen na de aankoopdatum. Mocht de incasso niet gelukt zijn dan ontvang je van ons een herinnering per SMS en per mail. In deze herinnering staat een datum waarop wij opnieuw gaan incasseren. Je dient er dan voor te zorgen dat er voldoende saldo op je rekening staat zodat wij het afgesproken termijnbedrag alsnog kunnen incasseren.

Hoe verstrekken wij verantwoord krediet?

SprayPay voor iedereen

Klik hier voor meer informatie

Wij maken gebruik van cookies, door verder te gaan ga je hiermee akkoord.