preloader
Naar boven

Helemaal op-maat

Op zoek naar de perfecte bank..

of fauteuil die bij jou in huis past? Dan ben je bij KO’EX Interiors aan het juiste adres. Wij leveren naast banken en fauteuils ook kasten, barkrukken, bedden en nog veel meer artikelen die samen te stellen zijn en deze op-maat voor je te leveren. Of je nu een grote zithoek wilt voor de hele familie of juist een gezellige fauteuil met voetenbankje zoekt voor je single-appartement: met velvet meubels op maat kun je iedere kamer optimaal benutten en een luxueuze uitstraling creëren.

Een aantal mogelijkheden bij banken zijn o.a. fauteuils (een-zitsbanken), twee-zitsbanken of drie-zitsbanken. Groter? Deze kan aangevuld worden met extra zittingen. Verschillende modellen hebben ook verschillende opties, zo hebben wij keuzes uit chaise lounges, ottomanes, voetenbanken en natuurlijk niet te vergeten: hoekbanken.

01.

Kies de model

Wij hebben een ruime keuze uit verschillende soorten modellen, ook met slaapfuncties en opbergruimtes.

02.

Kies de opstelling

U bepaald zelf welke elementen u wilt, de elementen zijn afhankelijk van het model die u kiest.

03.

Stof en kleur

Met onze uitgebreide assortiment van stofstalen heeft u meer dan duizenden keuzes.

04.

Poten en afwerkingen

Keuze uit verschillende poten en diverse afwerkingen, deze keuzes zijn afhankelijk van het model die u kiest.

Prachtige uitstraling in elke ruimte

Zo kunnen wij u gehele bank en eetkamerstoelen of barkrukken in dezelfde gekozen stof laten maken. Zo creëer je een overlopend geheel in de ruimte, ook is mixen en matchen een trendy optie. Zelfde kleur in verschillende uitvoeringen zoals ribstoffen of Teddy. Of kies uit dezelfde uitvoeringen met verschillende kleuren en tinten. Écht alles is bijna mogelijk.

Meten = weten

De meerwaarde van op maat gemaakte meubels is dat je ze perfect inspelen kunt op jouw woonruimte. Meet de plek waar je gestoffeerde meubels moeten komen te staan. Vergeet niet voldoende afstand tot eventuele tafeltjes in het oog te houden: 45 centimeter zijn aan te raden om makkelijk te kunnen gaan zitten en weer op te staan.

Om je zo goed mogelijk te helpen zullen onze collega’s vaak vragen naar de afmetingen van uw ruimte, om zo teleurstellingen te voorkomen. Als bijvoorbeeld net het loungegedeelte niet past. Zonde! Zeker als je met smart hebt gewacht op jouw nieuwe bank. In zulke gevallen zijn op-maat bestellingen helaas niet te verhelpen omdat wij afhankelijk zijn van de gegevens die u doorgeeft, ook daarom is meten zo belangrijk.

Op-maat bestellen?

Vindt een winkel bij jouw in de buurt

Wij maken gebruik van cookies, door verder te gaan ga je hiermee akkoord.