preloader
Naar boven

Ultieme bescherming

Één keer sprayen, 5 jaar bescherming!

Bij een nieuwe bank en zeker bij lichtere kleuren, wil je dat deze lang meegaat. Met iProteqt is dat precies wat u krijgt.

De revolutionaire iProteqt spray-on coating zorgt voor een bescherming van 5 jaar tegen vlekken en morsen. Slechts één applicatie betekent dat u jarenlang kunt ontspannen en genieten van uw bank, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het schoonhouden of vervangen ervan na slechts een paar jaar.

De iProteqt formule is getest op honderden verschillende stoffen en stoffering, waaronder leer, synthetisch, katoen, velvet… alles wat u maar kunt bedenken! Dus of uw smaak nu gaat naar traditionele of eigentijdse ontwerpstijlen, de juiste iProteqt set beschermt altijd uw nieuwe meubel.

01.

Aankoop

U koopt een nieuw meubel in combinatie met iProtect service van 5 jaar.

02.

In huis

U ontvangt een complete iProteqt verzorgingsset (inclusief servicebewijs, bewaar deze goed).

03.

Spray

U kunt zelf gemakkelijk en snel uw nieuwe zitmeubel beschermen met deze verzorgingsset.

04.

Klaar!

Geniet zorgeloos van uw nieuwe beschermde zitmeubel voor de komende 5 jaar.

Heeft u een defect in de constructie van uw fauteuil, bank of hoekbank? iProteqt verhelpt probleemloos constructieproblemen zoals: het verwijderen van pilling bij textiel, opspannen van de bekleding als deze overmatig is gaan rimpelen of plooien, repareren van losgeraakte stiknaden, herstellen of vervangen van elektrische delen zoals motoren, trafo’s, accu’s, e.d. en meer.

Een kop koffie die omgestoten wordt of pastasaus wat op de bank valt. iProteqt biedt een hoogwaardige vezelbeschermer waarmee u uw bank kunt impregneren. Hierdoor verwijdert u met gemak vlekken. Lukt het niet om de vlek te verwijderen? Één van de professionele servicemonteurs wordt dan bij u thuis langsgestuurd om de vlek te verwijderen.

Melding maken?

Vul de serviceformulier in (rechtsboven op de pagina)

Wij maken gebruik van cookies, door verder te gaan ga je hiermee akkoord.