Bestellen

Advies & hulp bij kiezen

KO’EX Interiors heeft in diverse specialisten en adviseurs klaarstaan om u te helpen bij het kiezen van de meubels die bij uw interieur passen! Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en geven u graag advies over onze producten en het onderhoud hiervan. Wij raden u aan om de afmetingen van uw ruimte op te meten, hiermee kunnen wij u beter helpen om bijvoorbeeld de juiste bank te vinden.

Heeft u een vraag over een product die u heeft gezien? Wilt u meer weten over kleuren, materialen of afmetingen, of een ander advies bij uw aankoop? Kom langs in één van onze winkels, onze medewerkers helpen u graag!

Voorraad artikelen

Veel van onze producten hebben wij op voorraad of zijn deze direct beschikbaar bij onze leveranciers met een korte levertijd. Op onze sociale mediakanalen zoals Facebook en Instagram kunt u met ons meekijken naar onze huidige voorraadmodellen.

Voorraad modellen

Deze kunt u direct zelf afhalen, hiervoor wordt u doorverwezen naar een afhaalpunt of winkel waar uw product klaarstaat. Mocht u deze geleverd willen hebben, wordt er met u een bezorgafspraak ingepland. Dit kan vaak al binnen 2 weken.

Op-maat

Heeft u gekozen voor een meubel op maat in eigen kleur en/of afmeting, of worden deze voor u besteld? Dan vragen wij om een beetje meer geduld. Het meubel wordt in productie genomen en wordt voor u speciaal gemaakt. Dat duurt eenmaal iets langer en heeft u wel een meubel dat aan uw woonwensen voldoet. Wij houden hierbij een standaard levertijd aan van 12 tot 16 weken, wij vragen u vriendelijk rekening te houden met een maximale levertijd van 20 weken, deze zijn ter indicatie en kunnen afwijken. U wordt door onze klantenservice gebeld of u krijgt een automatische sms buiten onze openingstijden om een afspraak in te plannen wanneer uw artikelen gereed zijn voor levering.

Outlet artikelen

Deze bezorgen wij niet en kunnen alleen afgehaald worden bij de desbetreffende winkel of afhaalpunt.

Betalen

Aanbetaling

Bij bestelling in één van onze winkels of online kunt u gebruik maken om te betalen met een aanbetaling. Hierbij betaald u 30 procent van het totale aankoopbedrag.

Het resterende bedrag wordt dan bij levering vooraf betaald. De volgende opties zijn mogelijk:

 • Vooraf via overschrijving (tot 3 werkdagen voor levering).
 • Vooraf in onze winkels (tot 1 dag voor levering).

Hier krijgt u nog een mail over.

Betalen in de winkel

Bij bestelling in één van onze winkels betaald u minimaal 30 procent van het totale aankoopbedrag. Dit bedrag kunt u betalen met:

 • Pin of Creditcard (Visa & Mastercard)
 • Contant

Het resterende bedrag wordt dan bij levering vooraf betaald. De volgende opties zijn mogelijk:

 • Vooraf via overschrijving (tot 3 werkdagen voor levering).
 • Vooraf in onze winkels (tot 1 dag voor levering).
Waardebon

U kunt uw waardebon in de winkel en online bij het afrekenen gebruiken. *Uitgezonderd zijn de oudere waardebonnen, deze kunt u alleen in de winkels gebruiken.

Bezorging

Bezorging & Montage

Kiest u voor bezorging & montage? Dan worden uw meubelen tot 3 hoog bezorgd in het desbetreffende gebouw, voor hogere verdiepingen wordt er een extra toeslag berekend voor het extra belastende werk. Onze bezorgdienst brengt geen extra kosten in rekening als uw meubelen met de lift mee naar boven kunnen (hoger dan 3 etages).

U betaald hierbij voor het bezorgen, de montage krijgt u als gratis service erbij. Nadat de meubelen op de plek is gemonteerd kijken ze samen met u alles na. Mochten er gebreken zijn worden deze ook vermeld in het serviceformulier, als de controle is afgerond kunt u tekenen voor ontvangst.

Toch niet tevreden
Heeft u achteraf toch nog wat gezien wat u niet bevalt? Dan kunt u hiervoor een mailtje sturen. Bekijk hiervoor de onderwerp klachten bij kopje ‘Service & Garantie'. Wij vragen u dit z.s.m. te melden binnen een redelijke termijn.

Verhuislift / Glaszetter e.d.

Mocht het niet mogelijk zijn om uw meubels via de trap of lift naar boven te brengen, dan is een verhuislift vaak een mogelijkheid. De kosten hiervan komen voor uw eigen rekening en verschillen deze per regio. U bent zelf verantwoordelijk dat de meubels door uw ingang en/of voordeur etc. passen.

Wijzigingen bij bezorging

Bezorging van mijn order
Wij werken altijd met verwachte levertijden! Dit omdat uw bestelling in productie gaat. Dit geldt in zowel in de winkels als in de webwinkel. Wanneer u een bestelling plaatst, ontvangt u een orderbon en nemen wij uw order in productie. Onze huidige levertijden zijn 12 tot 16 weken, wij vragen u vriendelijk rekening te houden met een maximale levertijd van 20 weken.

Bezorgadres
Uw meubels worden bezorgd op het adres wat bij ons bekend staat. Is uw adres gewijzigd of wilt u deze ergens anders laten bezorgen, dan kunt u dit doorgeven via de klantenservice +3185 049 1425. Doe dit minimaal 5 dagen voor levering.

Bezorgdatum
De bezorgdatum wordt altijd in overleg met u ingepland. Wij sturen u hiervan niet een automatische mail en vragen we u deze te noteren in uw eigen agenda, mocht u een bevestiging per mail willen regelen we dat graag. Deze kunt u telefonisch of via de mail aangeven.

Tijdstip van bezorging
Heeft u gekozen voor ‘Levering & montage’? Dan wordt u een half uur van tevoren op de dag van levering gebeld door de bezorgdienst. Het is helaas niet mogelijk om een voorkeurstijd aan te geven. Heeft u een kleinere artikel besteld? Dan worden deze via PostNL verstuurd. In dat geval ontvangt u een Track & Trace code zodat u uw pakket kunt volgen.

Niet thuis bij bezorging
KO’EX Interiors heeft een eigen bezorgdienst. Bent u niet thuis op het moment van bezorging zonder minimaal 2 dagen voor levering te hebben geïnformeerd, dan worden er 150,- in rekening gebracht omdat er opnieuw bezorgd moet worden. Op de leverdag wijzigen wordt er 250,- in rekening gebracht. Een nieuwe bezorg afspraak inplannen kunt u regelen door te bellen naar onze klantenservice.

Bezorgdatum aanpassen
Wilt u de gemaakte afspraak verzetten omdat deze niet goed uitkomt om welke reden dan ook? Dit kunt u telefonisch of via de mail verzetten. Tot 2 dagen voor levering is deze service gratis. Wijzigt u 24 uur van tevoren? Dan zijn de kosten 150,-. Op de leverdag zelf is dit 250,-.

Wij verzetten uw afspraak tot 2x toe, daarna wordt deze verzet met extra kosten van 75,- per keer.

Afhalen & Opslag

Afhalen / Click & Collect

Het mogelijk om onze voorraadmeubels, showroommodellen en outletartikelen te kopen op afstand en op te halen bij de desbetreffende locatie.

Voor het ophalen van de bestelling hebben we wel een aantal regels:

 • U wordt per mail of telefonisch benaderd voor het plannen van een afspraak
 • Betaling vooraf op locatie
 • Blijf thuis bij gezondheidsklachten
 • Bij het winkelen van outletartikelen is er geen garantie na de aankoop, wij attenderen u erop deze modellen eerst goed te bekijken.
Ophalen in Magazijn

U kunt uw bestelling voortaan alleen in de magazijn ophalen en niet meer in de winkels. Zij werken op afspraak. U kunt een afspraak maken in de winkels of telefonisch.

Opslagservice

KO’EX Interiors heeft een opslag waar uw aankopen netjes en gratis geplaatst worden tot het moment van levering.

Opslag is tot 1 maand gratis (vanaf de beloofde leverweek op uw order).
Wilt u de levering langer dan 1 maand uitstellen? Dat is mogelijk. Hierbij komen wel opslagkosten in rekening van 37,50,- per week

Service & Garantie

Uitsluitingen op garantie

De showroommodellen zijn uitgesloten van de garantie. De garantie geldt evenmin op product specifieke eigenschappen die bijdragen aan het karakter van het meubel, normale slijtage en oneigenlijk gebruik zoals het ontstaan beschadigingen door schuld, opzet en geweld.

Klachten

Heeft u ondanks onze voorzorgsmaatregelen toch een klacht of een gebrek die u graag aan ons wilt melden? Dat willen we graag zo snel mogelijk voor u oplossen. Dat kan makkelijk via info@koex.nl, vermeld daarbij:

 • Uw ordernummer
 • Op welk meubel het probleem is ontstaan
 • Duidelijke probleemomschrijving
 • De plaats op het artikel: Voeg waar mogelijk foto’s toe (hoofd-, detail- en verhoudingsfoto)

U krijgt uiterlijk binnen 14 dagen een inhoudelijke reactie.

Service buiten de garantie

Is uw artikel buiten de garantie en heeft u toch een gebrek, dan staan we klaar voor passend advies. Tevens kunt u ook gebruik maken van onze servicemonteurs die ter plaatste veel kunnen repareren. Onze servicemonteurs staan beschikbaar voor alle klanten van KO’EX Interiors en worden aangeboden tegen een gereduceerd tarief buiten de garantietermijn. De bezoekkosten zijn €100 (incl. voorrijkosten en uurloon) in Nederland. Zijn er extra materialen of onderdelen nodig dan informeren we u over de mogelijke extra kosten.

Annuleren & wijzigen

Heeft u een product in één van onze winkels besteld en wilt u de bestelling wijzigen of annuleren? Wijzigingen kunt u tot 48 uur na het bestellen doorgeven. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice via 085-049 1425, of via de e-mail info@koex.nl onder vermelding van uw ordernummer. Na 48 uur wordt uw bestelling definitief verwerkt en is wijzigen niet mogelijk.

U kunt altijd annuleren. Hier zijn kosten aan verbonden zoals vermeld op uw orderbon. De aanbetaling bent u kwijt en wordt er 30 procent van het totaalbedrag gefactureerd. 

Als de leverdatum al was vastgelegd, brengen wij 50 procent (i.p.v. 30 procent) van het totaalbedrag in rekening.

Heeft u besteld in de webshop? Dan heeft u 14 dagen bedenktijd. Retour van grote artikelen kunt u gratis afleveren bij het magazijn in Krimpen aan de Lek. Deze kunnen ook op afspraak worden opgehaald bij u thuis, helaas is dit niet gratis.

Bekijk artikelen op

CATEGORIE